مهاجرت کاری

مهاجرت کاری

مهاجرت کاری:

 

اغلب کشورهای جهان ویزای work permit یا همان ویزای کاری را به متقاضیان خود ارائه میدهند. اما در برخی کشورها سختگیری بیشتری در ارائه این ویزا به متقاضیان وجود دارد. کشورهایی مانند کمبوجیه، سنگاپور، نیوزلند، استرالیا، آلمان و... از جمله کشورهایی هستند که سخت گیری زیادی روی ورود مهاجرین متخصص و متقاضی کار در این کشور را ندارند. برای مهاجرت کاری به هرکشوری قوانین خاص خود را دارد. انتخاب یک کشور برای مهاجرت کاری معیارهای زیادی باید مورد بررسی قراربگیرد. برای مثال معیارهایی مانند نرخ بیکاری، میزان حقوق، نسبت مخارج زندگی و حداقل درآمد آن کشور و ... مواردی هستند ک باید قبل از اقدام به اخذ ویزا آن ها را بررسی کرد. پیشنهاد می شود قبل از انتخاب یک کشور و اقدام به اخذ ویزا با مشاورین آگاه در زمینه مهاجرت کاری تماس بگیرید و درخواست بررسی شرایط آن کشورها نسبت به شرایط خود را داشته باشید. مهاجرت شغلی به رزومه‌ی شغلی غنی نیاز دارد. روش‌های مختلفی برای مهاجرت شغلی وجود دارد. در یک نوع، شما از طریق سایت‌های کاریابی شرکت مورد نظر را پیدا می‌کنید، رزومه‌ی خود را برایشان می‌فرستید و از سمت شرکت دعوت‌نامه دریافت می‌کنید. در این صورت می‌توانید با آن دعوت‌نامه به سفارت بروید و به اخذ ویزای کاری بپردازید. این بهترین نوع مهاجرت است، چون شرکت وظیفه دارد محل اقامت شما را نیز مشخص کند

اما در نوع دیگر، شما باید از دفتر مهاجرتی اقدام کنید تا برایتان یک مجوز شغلی صادر شود. به کمک آن می‌توانید ویزای کاری سه ساله بگیرید و تا وقتی که کاری پیدا کنید، هزینه‌هایتان را اصطلاحا «از جیب» پرداخت کنید.

بعد از اشتغال به کار می‌توانید برای اقامت دائم در همان کشور، اقدام نمایید.

برای مهاجرت کاری و پیدا کردن کار در کشورهای دیگر راه های زیادی وجود دارد. روش بسیار جا افتاده برای پیدا کردن شغل در کشورهای دیگر بررسی سایت های کاریابی هر کشور است. این وبسایت ها جدید ترین آگهی های استخدام شرکت ها و موسسات کشور خود را انتشار میدهند و زمینه ای برای ثبت رزومه کارجویان و ارتباط آن ها با کارفرمایان را فراهم میکنند. از جمله سایت های کاریابی برای کشور کانادا سایت های indeed و jooble هستند، برای کشور استرالیا seek است و سایت های مشابهی برای کشورهای دیگر موجود دارد.

مهاجرت کاری به کانادا، استرالیا، انگلستان و دیگر کشورها

 

شرایط اقتصادی در کشورهای مختلف باعث میشود تا بسیاری از افراد متخصص یا غیرمتخصص برای پیشرفت اقتصادی و افزایش کیفیت زندگی خود، به کار در کشورهای روی بیاورند. از طرفی بسیاری از کشورهای درحال توسعه یا کشورهای پیشرفته به علت اقتصاد پررونق و کمبود نیروی کار یا جذب نیروهای فعال و نخبه، خواهان جمع آوری و استخدام نیرو کار از سایر کشورهای جهان هستند. از طرفی مهاجرت از طرق مختلف دیگر مانند مهاجرت تحصیلی یا سرمایه گذاری هزینه ی بیشتری نسبت به مهاجرت کاری دارند. در نتیجه بسیاری از متقاضیان مهاجرت به دنبال اخذ ویزای کاری (Work Permit) هستند اما باید به این نکته توجه داشت که برای مهاجرت کاری به سایر کشورها بخصوص کانادا و استرالیا دارا بودن مدرک زبان معتبر با نمرات بالا به ویژه مهارت شنیداری بسیار حائز اهمیت است. مهم ترین ویژگی ویزای کار آن است فرد با اخذ ویزای کاری میتواند بطور موقت در کشور مدنظر خود اقامت داشته باشد. اگر فرد واجد شرایط اقامت دائم یا شهروندی باشد میتواند پس از گذشت مدت معینی درخواست اقامت دائم یا حق شهروندی بدهد.

 

معیارهای مختلفی برای انتخاب کشور جهت مهاجرت کاری وجود دارند که با کمک آنها می‌توانید شرایط را سنجیده و یک کشور را برای مهاجرت کاری انتخاب کنیم؛ برخی معیارهای عمومی مانند امکان پیشرفت شغلی، توازن زندگی و کار، مزایا، کیفیت و همچنین برخی معیارهای شخصی مانند نزدیکی فرهنگی با وطن. در کنار اینها اگر هدف‌تان مهاجرت از طریق کار است نباید از عواملی مانند زبان، سهولت دریافت ویزای کار و شرایط دریافت اقامت از طریق کار غافل نشوید.

 




 

راحت ترین کشور برای دریافت ویزای جستجوی کار (JOB SEEKER) کدام است؟

ویزای جستجوی کار آلمان

افرادی که دارای تخصص و مهارت تحصیلی و کاری هستند و به هر دلیل موفق نشده اند که در کشور مورد نظر خود دعوت نامه کاری دریافت کنند، می توانند از ویزای جستجوی کار استفاده کنند. در حال حاضر راحت ترین کشور برای مهاجرت از طریق ویزای جستجوی کار آلمان می باشد.

ویزای جستجوی کار اتریش

علیرغم اینکه مهاجرت به اتریش در روش های مختلف با پیچیدگی های خاصی روبرو است، اما در حال حاضر اتریش یکی از ارزان ترین و راحت ترین کشور ها برای مهاجرت از طریق ویزای جستجوی کار است.

 

راحت ترین کشور برای دریافت ویزای کار با مدرک فنی حرفه ای کدام است؟

 

با توجه به رشد منفی جمعیت کشور آلمان، این کشور در نظر دارد امکان جستجوی کار و دریافت ویزای کار آلمان را برای افراد متخصصی که ازنظر علمی و تخصص از شرایط خوبی برخوردار هستند و موفق به دریافت مدرک دیپلم فنی حرفه ای شده اند، فراهم کند. این قانون به کارفرمایان آلمانی کمک می کند تا بتواند نیروی کار متخصص و مورد نیاز خود را در آلمان تأمین کنند.