مهاجرت از طریق استارت آپ و کارآفرینی

مهاجرت از طریق استارت آپ و کارآفرینی

مهاجرت از طریق استارت آپ و کارآفرینی:

مقاصد مهاجرت به روش استارتاپ به دو دسته تقسیم می شوند:

اول، کشورهایی که از دید افراد دنیا مورد پسندتر هستند ولی رسیدن به اقامت آنها بسیار سخت و دشوار می باشد، که از جمله آنها می توان به آمریکا، انگلستان، کانادا، ژاپن، ایرلند، اتریش، فرانسه، هلند، آلمان، استرالیا، سنگاپور، سوئد و دانمارک اشاره کرد.

دوم، کشورهایی که رسیدن به اقامت آنها چندان سخت نیست و در عین حال هزینه زندگی در آنها نیز پایین است، که از جمله آنها می توان به اسپانیا، پرتغال، لهستان، لیتوانی، لتونی، استونی و قبرس اشاره نمود.

دقت داشته باشید که هر کدام از این کشورها قوانین و قواعد مخصوص به خودشان را دارند و قبل از اینکه بخواهید ویزای استارت آپ همان کشور را دریافت کنید باید از قوانین جذب مهاجر از طریق ویزای استارت آپ آن کشور مطلع شوید.

اروپا روز به روز در حال پیشرفت است و این موضوع برای همه افراد دنیا شناخته شده است. امروزه از غرب اروپا تا شرق اروپا مجموعه ای از کشورهای توسعه یافته هستند که با توجه به تنوع شهری از سیستم استارت آپ بهره می برند. شرکت هایی از جمله گوگل و فیس بوک بازیکنان اصلی این ماجرا هستند که بزرگ ترین سرمایه گذاران قاره سبز هستند و برای ایده های جدید سرمایه گذارای های کلان می کنند.

مزایای دریافت ویزای استارت آپ اروپا

دسترسی گسترده به بازارهای بین المللی

دسترسی به منابع مالی خصوصی و دولتی

دسترسی به پشتیبانی شتاب دهنده ها و دانش استارت آپی دنیا

دریافت اقامت و در نهایت شهروندی برای خود و خانواده در یکی از کشورهای اروپایی

یکی از نکات مثبت این دسته شرکت ها، سرمایه گذاری با هزینه ای اندک است که در زمانی کوتاه می توانند به درآمدی بالا دست بیابند، از این رو کشورهای زیادی هستند که به جذب نخبه و استارت آپ روی آورده اند تا بتوانند اقتصادی قدرتمند برای خود پایه گذاری کنند.

استارت‌ آپ ویزا چیست؟

اگر قرار است در مورد ویزای استارت‌ آپ کانادا اطلاعاتی بدست آوریم، بهتر است پیش از هر چیز در مورد خود پدیده استارت‌آپ به شناخت کاملی دست پیدا کنیم. پیش‌تر نشریه فوربس در یک مقاله تحلیلی از یک تعریف جالب برای استارت‌آپ پرده برداشت:

  • یک استارت‌آپ، اساساً یک شرکت فعال به منظور حل یک مشکل است که هم راه‌حل آن مشخص و هم موفقیت در آن تضمین‌شده نیست.

البته شاید این تعریف برای استارت‌آپ، کمی سختگیرانه و حتی بدبینانه باشد اما واقعیت بازار سرمایه و کسب و کار به خوبی در آن منعکس شده است. نفس استارت‌آپ‌ها درگیر بودن در عدم قطعیت‌هاست و این ناشی از نوآورانه بودن این پروژه‌هاست. وقتی بحث یک استارت‌آپ وسط باشد، چه برای اخذ ویزای استارت‌آپ و چه برای یک کسب و کار وطنی، در هر صورت مسئله با سه جنبه اصلی نمایان خواهد شد:

 

  • مشکل مورد تمرکز در پروژه استارت‌آپ
  • راه‌حل ارائه شده در استارت‌ آپ
  • سرمایه جذب شده برای استارت ت‌آپ

 

معمولاً مشکلاتی که در استارت‌آپ‌ها مورد تمرکز قرار می‌گیرند، بدیع و حل نشده هستند؛ مشخصاً حل یک مشکل قدیمی که پیش‌تر راه‌حل آن مشخص شده است، اصلاً منطقی نیست مگر در راه‌حل جدید، نسبت به راه‌حل پیشین شاهد افزایش بهره‌وری بهبود عملکرد یا مسائلی از این قبیل باشید. راه‌حل‌های ارائه شده نیز جدید و بدیع هستند و باید نوآورانه باشند؛ هیچ‌کسی حاضر نیست که وقت و سرمایه خود را صرف یک راه‌حل قدیمی و شکست‌خورده کند! اما در نهایت، مهم‌ترین جنبه استارت‌آپ، جذب سرمایه آن است که موفقیت در این بخش کاملاً وابسته به توانایی و پتانسیل‌های پروژه شماست. اگر به قدر کافی راه‌حل شما کاربردی، مشکل مورد تمرکز مهم و پروژه نهایی سودآور باشد، بی‌شک استارت‌آپ شما موفق به جذب سرمایه خواهد شد.

تفاوت استارت‌آپ و کارآفرینی کانادا چیست؟

احتمالاً تفاوت این دو پدیده را تا حد زیادی با مطالعه دو بخش پیشین متوجه شده باشد اما در یک جمع‌بندی باید گفت که:

* مهمترین تفاوت این دو برنامه این است که کارآفرینی در کانادا منجر به دریافت ویزای کار مشروط است (بجز کارآفرینی نیوبرانزویک و پرنس ادوارد که قوانین خود را داراست)، در حالی که در استارت آپ اقامت دائم کانادا به صورت غیر مشروط صادر می شود، یعنی بر خلاف کارآفرینی اگر حتی پروژه راه اندازی هم نشود، اقامت دائم پا برجاست.

 

  • در کارآفرینی شما لزوماً با یک راه‌حل جدید و یک ایده جدید مواجه نیستید اما یک استارت‌آپ بدون ایده‌ها و راه‌حل های جدید معنایی ندارد
  •  

 

 

* در کارآفرینی شما با یک کسب و کار قطعی با خدمات، راه‌حل‌ها، تولیدات، مشتریان و مراحل فروش قطعی روبرو هستید در حالی که تمام موارد فوق در یک استارت‌آپ بسیار تخصصی ست و باید اشراف کامل به بازار کار ابتدا کانادا و سپس جهانی داشته باشید پس استارتاپ نسبت به کارآفرینی بسیار پیچیده تر است.

  • استارت‌آپ منجر به خلق یک تیم جدید و یک پروژه اقتصادی جدید خواهد شد در حالی که کارآفرینی بر بسترهای قدیمی مانند یک کسب و کار سابق نیز ممکن است به شرطی که منجر به ایجاد مشاغل و فرصت‌های شغلی جدید شود. (مثلا خرید یک بیزینس آماده مثل رستوران یا راه اندازی رستوران از صفر)

اغلب در یک استارت‌آپ سرمایه پیشرفت پروژه از یک سرمایه‌گذار خارجی جذب خواهد شد اما در کارآفرینی شاهد اتکای شخص به سرمایه خود هستیم.

 

  • هزینه های پنهان در برنامه های کارآفرینی کانادا وجود دارد که باید تمام جوانب آن سنجیده شود و به دقت اقدام به خرید یا راه اندازی یک بیزینس کنید، که در استارت آپ کانادا هزینه پنهانی نیست، چون باید پیش بینی 5 سال آینده به دقت بررسی و در بیزینس پلن ارائه گردد.

 

 

  • استارت آپ ویزای کانادا برنامه فدرال است که اختیار این را دارید در هر استانی سکونت داشته و کسب و کار را راه اندازی کنید، اما برنامه های کارآفرینی کانادا به صورت استانی ست، که هر کدام قوانین خاص خود را دارد

 

 

  • در استارت آپ شرایط خاصی برای سن و سوابق بیزینسی در نظر گرفته نشده است، اما در برنامه های کارآفرینی باید سوابق مدیریتی و تحصیلی داشته باشید که البته بسته به قوانین هر استان متفاوت است.

 

برنامه استارت آپ ویزا مستلزم اطلاعاتی است که نشان می دهد متقاضی هر چهار مورد اصلی برنامه را برآورده می کند. علاوه بر این ، این برنامه به مستندات مهمی نیاز دارد که صلاحیت متقاضی اصلی و اعضای خانواده را برای مهاجرت به کانادا نشان دهد. این موارد شامل معاینات پزشکی و گواهینامه های سو پیشینه پلیس می شود ، و اطمینان حاصل می کنند که متقاضی در زمینه پزشکی و جرایم غیر از اطلاعات اصلی اشتباه ارائه نداده است. همچنین بسیاری از متقاضیان ملزم به ارائه بیومتریک و ترجمه های معتبر مدارکی هستند که به زبان انگلیسی یا فرانسه ارائه نشده اند.

 

هزینه درخواست برنامه ویزای راه اندازی شده مبلغ 1.050 دلار کانادا برای قسمت اصلی، به علاوه 490 دلار هزینه اقامت دائم، 550 دلار برای همسر یا شریک تجاری به علاوه حق 490 دلار هزینه اقامت دائم و 150 دلار برای فرزند وابسته است. برنامه ها معمولاً طی 12 تا 16 ماه پردازش می شوند. با این حال ، متقاضیان می توانند درخواست اجازه موقت کار کنند که به آنها امکان می دهد قبل از تأیید درخواست اقامت دائم خود در کانادا شروع به کار کنند. پس از تأیید یک درخواست ، متقاضی پرونده اصلی و تمام اعضای خانواده همراه وی ، اقامت دائم کانادا را دریافت می کنند. باید توجه داشت که این برنامه مخصوص افرادی خاصی میشود و برای عموم طراحی نشده.

به همین دلیل فرد متقاضی باید دارای شرایط زیر باشد: سابقه مدیریت و یا داشتن بیزینس شخصی ( این برنامه مناسب ) تمکن مالی کافی برای مخارج نسبتا بالای این برنامه و همینطور انجام سرمایه گذاری بخش مهمی از این پروسه مربوط به داشتن یک بیزینس پلن قوی میشود که برای گرفتن Letter of Support بسیار ضروری است. بیزینس پلن های ما معمولا شامل تمامی موارد زیر میشود:

Business Description

Industry Analysis

Market Analysis

Marketing Plan

Personnel Plan

Financial Projections