اخذ تابعیت و پاسپورت دوم
اخذ تابعیت و پاسپورت دوم:
پاسپورت دوم (Second Passport) به اخذ تابعیت کشور دیگری به غیر از تابعیت اصلی یک متقاضی گفته میشود. بدین منظور که اگر فردی میخواهد جایی جز کشور زادگاه خود که تابعیت آن را دارد زندگی کند یا فقط پاسپورت آن را داشته باشد، میتواند بدون صرف نظر از پاسپورت اصلی خود پاسپورت دوم را که متعلق به کشور هدف او است دریافت نماید. با اخذ پاسپورت دوم فرد میتواند بنا به نیاز خود از هر کدام از گذرنامهها و تابعیتهای خود برای سفر، کار، زندگی و حقوق اجتماعی در هر دو کشور استفاده کند.
در حالت کلی، میتوان گفت پاسپورت دوم مزایای استفاده از فرصتها و امکانات یک کشور را دو برابر حالت عادی فراهم خواهد آورد. استفاده از حقوق اجتماعی، فرهنگی و سیاسی در هر دو کشور برای فردی که پاسپورت دوم دارد امکانپذیر و در دسترس میباشد. به طور معمول فردی که برای اخذ پاسپورت دوم اقدام میکند، میخواهد از مزایای پاسپورت جدید خود استفاده نماید. مزایایی که با تابعیت فعلی خود امکان استفاده از آنها را ندارد. با این حال، متقاضی پاسپورت ابتدا باید شرایط خود را با گزینههای در دسترس سنجیده و بعد از آن پاسپورت کشور مورد نظرش را انتخاب کند. هر پاسپورت و هر کشوری مزایای خاص خود را خواهد داشت.
برای مثال؛ اخذ تابعیت کشورهای اروپایی حوزه شینگن علاوه بر مزایای یک زندگی استاندارد، این امکان را به دارنده پاسپورت آنها میدهد تا حق انتخاب زندگی و کار را بین ۲۶ کشور این حوزه داشته باشد.
به همین ترتیب، دریافت ارزانترین پاسپورت دوم هر کشور دیگری نیز از مزایای خاص خود بهرهمند خواهد بود. برای هموطنان ایرانی، اما، با داشتن پاسپورت دوم این مزایا تقریباً مشترک خواهد بود. بدون توجه به کشور انتخابی، مزایای پاسپورت برای یک شهروند ایران میتواند موارد ذیل را شامل شود:
امکان اقامت در یک کشور جدید با بهرهمندی از حقوق اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی
امکان نقل مکان به همراه خانواده به کشور جدید (در اغلب کشورها همراه همسر، فرزند و والدین)
حفظ تابعیت اصلی (ایرانی) پس از اخذ پاسپورت دوم
عدم نیاز به حضور فیزیکی متقاضی اصلی و خانوادهاش در خاک کشور جدید پس از اخذ پاسپورت
امکان سفر به مقاصد گردشگری مهم دنیا بدون نیاز به ویزا
"اخذ تابعیت و پاسپورت دوم"
پاسپورت دوم آزادی شخصی و اقتصادی را به طرز شگفت انگیزی افزایش می دهد. تابعیت مضاعف (پاسپورت دوم) یک گام مهم در بین المللی کردن زندگی است، به طوری که هیچ دولتی مالک شما نخواهد بود.
پاسپورت دوم نه تنها می تواند آزادی شما را افزایش دهد، بلکه می تواند به شما کمک کند تا زندگی بهتری برای فرزندان از طریق شهروندی در بهترین کشورها ممکن سازید. با کسب پاسپورت دوم، می توانید آرامش ذهنی خود را که همیشه مکان دیگری برای زندگی وجود دارد حفظ کنید و در زمان هرج و مرج اقتصادی یا سیاسی به کشور دوم خود نقل مکان کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره در مورد برنامه های اخذ تابعیت و پاسپورت دوم با مشاوران سان ویزیبل تماس حاصل فرمایید.
روش های دریافت پاسپورت دوم
پاسپورت دوم را می توان به سه روش اصلی دریافت کرد.
الف) انتقال تابعیت از پدر و مادر یا اجداد
ب) ازدواج
ج) سرمایه گذاری و خرید پاسپورت
البته ذکر این نکته این ضروری است که به دلیل داشتن قوانین مهاجرتی و تابعیتی کشورهای مختلف بهتر است قبل از انجام این کار حتما در این خصوص تحقیق کنید.
طبق بررسی های انجام شده توسط CS Global Partners در سال 2017، 87% مردم دوست دارند که پاسپورت دوم داشته باشند که برنامه بیش از 34% آن ها سرمایه گذاری در شهروندی دوم است. جالب توجه این جاست که 68/80 % آن ها تمایل به سرمایه گذاری یا واگذاری 5% درآمد سالانه خود برای شهروندی دوم می باشند- چیزی بیشتر از هزینه اجاره ماهانه یک خانه!
با بررسی برنامه های اقامت اروپا، اقامت انگلستان و برنامه های مهاجرت به کانادا، مهاجرت به آمریکا و… متوجه می شویم از این بین، 20% آن ها به سرمایه گذاران در ازای بخش تجارت، املاک و مستغلات و اوراق قرضه دولتی خانه جدید در آن کشور می دهند. بعضی از این کشورها با ارائه برنامه های سرمایه گذاری به متقاضیان فرصت خرید پاسپورت دوم را برای آن ها فراهم می کنند که از میزان 200 هزار دلار شروع می شود.
طبق صحبت های Nuri Katz، متخصص برنامه های سرمایه گذاری کسب اقامت دریافت پاسپورت دوم و حتی سوم برای افراد پولدار دوجنبه می تواند داشته باشد. یکی از نظر اینکه امکان سفر بیشتری برای آن ها فراهم می کند- دوم این که مانند خرید یک خودرو لوکس می تواند باعث جلب نظر مردم شود. علاوه بر این ها دریافت پاسپورت دوم فواید مالیاتی زیادی دارد. از این حیث می توان با توجه به میزان مالیات پایین تر کشور دوم سرمایه را مدیریت کرد.
چرا پاسپورت دوم؟
در بین مردم ملل مختلف، بیش از 100 هزار نفر ازمردم چین با سرمایه گذاری 25 میلیارد دلاری در دهه گذشته بیشترین سرمایه گذاری را برای دریافت اقامت و پاسپورت دوم انجام داده اند.
با این حال بین برنامه های اقامتی(Residency program) و اقامت بوسیله سرمایه گذاری (CIPs) تفاوت وجود دارد. با سرمایه گذاری می توان اقامت دائم یک کشور را بدست آورد و منجر به دریافت پاسپورت دوم می شود و همچنین قابل انتقال به نسل های بعدی است. اما در مقابل ویزای اقامتی با تغییر قانون ممکن است تغییر کند، اما در هر حال راه کم هزینه تری برای زندگی در کشوری دیگر می باشد.
( به دلیل تغییرات در قوانین ویزا کشورهای مختلف بهتر است برای اطلاع از آخرین اخبار در خصوص ویزای شینگن و پاسپورت و قوانین مهاجرتی با وکلای مهاجرت شرکت ما تماس بگیرید)